dugme

25 Haziran 2015 Perşembe

Michael Kors Hemden, Michael Kors Dress-Code, Michael kors Hemd, Michael Kors Kleid Hose, Nordstrom Michael Kors Kleid, Michael kors dress shoes






Michael Kors Hemden, Michael Kors Dress-Code, Michael kors Hemd, Michael Kors Kleid Hose, Nordstrom Michael Kors Kleid, Michael kors dress shoes
Michael Kors Bajan elbise modelleri 2015 Michael Kors elbise koleksiyonu, Michael Kors 2016 Bajan elbise Çeşitleri
Michael Michael Kors Frühling 2015
MICHAEL Michael Kors SPRING 2016
MIT EINEM sonnenverwöhnten Sensibilität ist Frühling 2015 INSPIRIERT - UND BESTIMMT - exotische Orte. WILD ANIMAL PRINTS AND Tribal-Muster zeigen eine entspannte Leichtigkeit slouchy aber raffinierten Schattenbilder für SAFARI geeignet. DISTRESSED DENIM CLASSICS, FRANSEN UND FRILLED KLEIDER und Häkeln Stück Mark A BOHEMIAN MOMENT kalifornischer COOL. Verspielt und GRAPHIC Neonblumenhochzeits STYLES zaubern BEACH-BOUND HAWAIIAN Stimmung. Flieger, ESPADRILLES, Vergoldet SCHMUCK UND RAFFIA Extras, die JET SET bereit bist, egal was Ihre Reiseroute: um das Aussehen zu beenden.
Moda dünyasında adı geçen markalardan birisi olan Michael Kors, bayanların en sevdiği markalardan biri olmayı başarıyor. Ihre Saison yepyeni tasarımlar ve iddialı koleksiyonlar ile karşımıza Cikán marka, yalnızca giyim değil, aynı zamanda Aksesuarları ile de gönlümüzü fethediyor.
Feminen ve iddialı Detayları, enerjik ve canlı renklerle buluşturarak ortaya yepyeni bir koleksiyon çıkaran Michael Kors, elbise modelleri ile de dikkatimizi çekiyor. Sonbahar-KIS koleksiyonunu çoktan görücüye çıkaran marka, yeni Saison ürünleri ile sezona damga vuracak gibi görünüyor. Elbiseleri ile ihre Saison bayanların tercihi olan Michael Kors, sonbahar ve kış sezonlarında da mit den meisten tercih edilen elbiseleri sezona hazırlıyor.
Podyumda gördüğümüz kadarıyla iddialı ama bir o kadar da sade ve feminen detayların öne çıktığı Michael Kors elbise modellerinde, çizgili Detaylar, DAMALI desenler ve krokodil Detaylar dikkat çekiyor. Aksesuarlar ve ceketlerde kullanılan krokodil desenler, sezona damgasını vuracak. Michael Kors elbise modellerinde ise çizgili elbiseler ve geometrik tasarımlar ön plana çıkıyor. Koyu renklerin yanı sıra, yaz sezonundan kalma enerjik ve canlı renkler de hakimiyetini sürdürecek.
Michael Kors 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonundan Michael Kors Elbise Modelleri ...

2016 ilkbahar yaz koleksiyonu, Michael Kors, Michael Kors desenli Elbise, Michael kors elbise, Michael kors elbise 2016 Michael Kors pembe elbise, Michael kors siyah elbise
Michael Kors, moda tutkunu kadınların Abiye elbise ve tarz konusunda bir numarası. Abiye modelleri 2014 koleksiyonunda mini abiyeler, uzun abiyeler, dantelli Abiye modelleri, streç Abiye elbiseler, renkli Abiye modelleri ve daha bir çok Abiye elbise yer alıyor.
Kokteyl elbisesi, gece elbiseleri ist yerinde giyilecek Abiye modelleri ve davette giymek için elbise arayanlar koleksiyonumuzu inceleyebilirler. Uzun kırmızı Abiye modelleri ve renkli abiyeler favorimizdir.
Türkiye'de mağaza açınca kadınların tutkusu haline gelen onlu moda evi Michael Kors'un 2014 Abiye modellerinden oluşan koleksiyonu Sizler için seçtik. Prenses mini Abiye Modeline ve Diğer abiyeleri inceleyebilirsiniz.
2015 Abiye Modelleri, Abiye Markaları, Abiye Modelleri, pro Nacht Elbiseleri, Kokteyl Elbiseleri, Mini Abiye Modelleri, Uzun Abiye Modelleri Abiye elbise, Abiye modelleri, abiyeler, kırmızı Abiye modelleri, Michael Kors, Michael Kors elbiseler, Mini Abiye




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder